Om os

– professionel bilpleje til private og erhverv

Der er ikke meget, der slår fornemmelsen af en ny bil. Duften er noget helt særligt, og bilen er ren fra ende til anden på en måde, der nærmest er umulig at efterligne.

Hos Taastrup Carwash har vi skabt et professionelt bilplejecenter, hvor bilvask, pleje og klargøring er omdrejningspunktet, og når vi først har haft din bil mellem hænderne, vil den føles som ny igen.

Kvalitet, passion og service er nøgleordene i vores arbejde, og vi håndterer alt fra små, smarte køretøjer til store, luksuriøse biler – og vi byder velkommen til både private og erhverv.

 

Knofedt og håndværk

Hos os er en bilvask meget mere end bare en bilvask. Det er et intensivt stykke arbejde, der udføres ved håndkraft, så din bil får den opmærksomhed, den fortjener. Vi bruger god gammeldags knofedt til alt fra bilvask til polering, og det skyldes, at det ganske enkelt giver det bedste resultat.

Når vi plejer din bil, bruger vi udelukkende miljøvenlige produkter, og vores professionelle hold af medarbejdere har hver sit ansvarsområde. Det betyder, at håndværket altid udføres med markedets bedste produkter af den dygtigste mand.

 

Drive-in bilplejecenter

Kvaliteten i vores arbejde er altafgørende for resultatet, og vi ved, at din forkærlighed for biler med stor sandsynlighed er lige så stor som vores. Derfor har vi åbnet landets første drive-in for bilpleje, hvor du kan følge med i det arbejde, vi udfører; fra bilvask og støvsugning til polering og lakforsegling.

Kvalitet er et af nøgleordene hos Taastrup Carwash, og derfor ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse hver gang. Vil du slappe af, mens vi arbejder, byder vores lounge på fri wi-fi, TV og aviser til at fordrive tiden.

 

Småt og stort; alle er velkommen

I vores bilplejecenter løser vi en bred vifte af klargøringsopgaver, og du mere end velkommen, selvom det ikke er den helt store pakke, du efterspørger. Alle opgaver løses med entusiasme og professionelle hænder.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for din skyld, og vi står klar til at hjælpe med både stort og småt.