Klargøring

Klargøring af biler fra 1200kr

– professionel håndtering af din bil

Hos Taastrup Carwash udfører vi al slags klargøring af biler uanset type, model og årgang, og vores medarbejdere arbejder effektivt med knofedt og håndkraft.

Vores klargøring omfatter både udvendig og indvendig behandling, og vi har samlet de mest populære produkter i tre pakkeløsninger til en skarp pris – har du kun brug for at få løst en enkelt opgave, klarer vi også den.

Klargøring og rengøring af din bil

Har du brug for professionel klargøring af din bil, så den kommer til at skinne både indvendigt og udvendigt? Med vores omfattende klargøringsproces sørger vi for at gennemgå bilen fra inderst til yderst, så den dufter som ny, ser ud som ny og føles som ny.

Vi har inddelt klargøring i tre forskellige pakker: bronze, sølv og guld. Du vælger selv omfanget af vores arbejde, og hvis du har lyst, kan du følge med i vores bilplejecenter, mens vi udfører de enkelte opgaver – alternativt kan du slappe af i den dertil indrettede lounge.

Din bil får en professionel service, når den er i vores hænder, og vi bruger naturligvis kun miljøvenlige produkter af høj kvalitet.

Kig ind – vi er klar til at hjælpe

Er det en pludselig indskydelse, at din bil skal klargøres eller har du spørgsmål, du gerne vil stille, skal du endelig kigge forbi vores drive-in bilplejecenter, hvor vi er klar til at hjælpe dig. Har du brug for en kontinuerlig løsning i forbindelse med din virksomhed, så kontakt os gerne; der er gode muligheder for, at vi kan skrue et godt tilbud sammen til dig.

Gå til priser

Klargøring for erhvervskunder Driver du et taxaselskab, hvor bilerne skal skinne fra ende til anden, har du en firmabil, der skal være præsentabel overfor dine kunder eller lever du af at sælge biler – eller måske er der en helt fjerde grund til at din bil skal have professionel pleje? Du er velkommen uanset årsagen, og vi arbejder med både store og små biler. Hos Taastrup Carwash sørger vi for, at din bil er ren fra inderst til yderst, at den bliver vokset og poleret og ikke mindst at lakken forsegles, så den bedre kan modstå det danske vejr. Vi er klar, når du har brug for det, og vores medarbejdere arbejder hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten; når din bil har været gennem vores hænder, er den klar til at blive vist frem til kunderne.

Klargøring for private kunder Har børn, husdyr og andet godt sat sine spor på din bil, så den ikke længere fremstår helt så præsentabel som dengang, du købte den? Hos Taastrup Carwash har vi mange års erfaring med klargøring af biler, og vi kan forvandle din bil, så den bliver så god som ny. Mange vælger en klargøring for deres egen fornøjelses skyld, mens andre får bilen gennemgået fra inderst til yderst, inden den skal sælges eller afleveres tilbage til leasingselskabet. Uanset hvad din grund er, løser vi opgaven med omhu og professionelle hænder, så sporene fra både børn og husdyr forsvinder. Du vælger naturligvis selv, om du ønsker den helt store pakke, hvor bilen renses, poleres og pudses ned til mindste detalje eller om du blot har en enkelt opgave, der skal løses – og vi tager mod alle mærker, modeller og årgange.