Bilpleje

– fleksible løsninger og høj kvalitet – fra 199kr

Trænger din bil til en kærlig hånd, tilbyder vi omfattende bilpleje, professionel service og en unik oplevelse i vores bilplejecenter i Taastrup.

Vores medarbejdere er specialister indenfor deres felt, og det er håndværket og detaljerne, der er i centrum, når opgaverne skal løses. Knofedt og håndkraft er vejen frem, og hos os får din bil med sikkerhed den kærlighed, den fortjener.

Hvorfor pleje din bil?

Med tiden bliver din bil udsat for lidt af hvert; det danske vejr, mange mennesker, forskelligt vejunderlag og meget andet. Noget kan ses med det samme, andet er knap så synligt. Uanset hvad vil tidens tand gøre din bil kedelig, slidt og trist at se på – og køre i for den sags skyld. Derfor bør du altid vedligeholde og pleje dit køretøj. Men bilpleje er en omfattende størrelse, og der skal vaskes, poleres og klargøres på mange forskellige områder, hvis din bil skal skinne både indvendigt og udvendigt – og det skal gøres grundigt. Hos Taastrup Carwash er kvalitet et af de vigtigste nøgleord, og uanset hvilken ydelse du køber, lover vi dig, at den bliver løst af professionelle og passionerede mennesker med stor ekspertise på området.

Har du spørgsmål?

Taastrup Carwash er et professionelt og passioneret bilplejecenter, og vi løser alle tænkelige opgaver indenfor bilpleje. Er du nysgerrig på at se vores innovative drive-in koncept eller har du spørgsmål til specifikke opgaver indenfor bilpleje, er du meget velkommen til at besøge os i vaskehallen; vi står altid klar til at hjælpe dig.

Gå til priser

Bilpleje for erhvervskunder

Taxaer, varevogne og firmabiler generelt skal afspejle et professionelt image, men det kan være svært at opretholde en ren og velduftende bil, når der også er andre opgaver, du skal løse. Hos Taastrup Carwash får du professionel bilpleje af høj kvalitet, og vi har indrettet et fleksibelt system, så vi er klar, når du har brug for det. Professionel bilpleje indebærer alt fra udvendig vask og basis klargøring til dybdegående udvendig og indvendig klargøring, polering, lakkorrektion, lakforsegling og meget mere, men vi løser naturligvis enhver given opgave indenfor bilpleje; stor som lille. Er du nysgerrig, kan du følge vores arbejde i hallen, og trænger du til en velfortjent pause, kan du nyde den i vores loungeområde.

Bilpleje for private kunder

Børn, husdyr, madpakker, vejr og vind sætter sine spor på din bil både indvendigt og udvendigt. Selvfølgelig kan du selv støvsuge den, men det er svært at komme helt i bund, så bilen føles som ny igen. Det kræver en særlig teknik, gode værktøjer og de rette plejemidler – og det har vi hos Taastrup Carwash. Vi støvsuger, rengør og vasker din bil, når den trænger til en kærlig hånd, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten: alt arbejde foregår ved håndkraft. Vi har samlet vores mest populære ydelser i tre klargøringspakker, men har du bare en enkelt opgave, du gerne vil have løst, er du naturligvis også velkommen.